Perusohje on tällainen:
Macarons
100 g kananmunan valkuaista
100g mantelijauhetta
200g tomusokeria
4 rkl kidesokeria
Sihtasin mantelijauhot+tomusokerin kahteen kertaan. Valkuaisia vatkasin ensin vähän aikaa ja sitten lisäsin vähitellen sokerin sekaan ja jatkoin vatkaamista kunnes vaahdosta tuli partavaahdon näköistä.
Täytteenä käytin mascarponea ja sulatettua tummaa suklaata. Suklaa oli turhan kitkerää, joten lisäsin vähän mukaan tomusokeria. Suklaatöhnästä pursotin renkaan, jonka sisään lisäsin nokareen appelsiinimarmeladia.
Tämä on se hetki, kun mietitään onko sitä nyt sekoitettu liikaa vai liian vähän.
No vihreän taikinan surmaksi taisi käydä liian kuuma uuni.
Vaaleanpunaisista tuli ainakin oikean näköisiä.
Epäonnistunut ufo näyttää siis tältä. Maku on luutavasti kuitenkin lähellä oikeaa niin täytin myös nämä vähemmän estettiset tapaukset.
nuohan on täydellisiä nuo punaiset.Olisitpa nähnyt minun macaronssit.roskiin meni,uutta innostusta ootellessa.
VastaaPoista