sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Villasukkaneuloosi

Nyt ei ole innostanut oikein mikään, mutta jotain tekemistä on käsillä pitänyt olla niin lisää villasukkia tulee kuin liukuhihnalta. Samalla saan käytettyä lankoja pois varastosta, mahtuu laatikoihin sitten uusia keväisiä värejä. Ensi viikolla pitäisi uuden Novita-lehden tulla. Toivottavasti lehdessä on innostavia ohjeita niin pääsen tästä villasukkakierteestä.
Näiden sukkien inspiraationa on toiminut englanninlakut ja samaan sarjaa kuuluu myös seuraavan kuvan säärystimet. Lankana Nalle.Miesten sukat sekalaisista Seitsemän veljestä langoista..Pojille tein Nalle-langasta. Ja koska mä en tykkää tehdä kirjoneuletta niin hämähäkit on kirjottu sukan varteen.2 kommenttia:

  1. No jo on monenlaista :) Ihanat laku sukat!

    VastaaPoista
  2. Sukkaneuloosi :D tosta mäkin voisin ottaa tartunnan. Ihania sukkia ja lakusukat ja säärystimet on kyllä tosi herkullisen väriset. Pystyyköhän noita käyttämään ollenkaan ilman että alkaa tekeen mieli englanninlakuja! Sormet alkaa syyhyämään kun katselee näitä sun tuotoksia, saisikohan sitä itsekin joskus jotain aikaiseksi..
    Leena

    VastaaPoista