keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pipoja talven varalle

Kohta se pakkanen purasee, eikä pelkällä froteepipolla pärjää, joten esittelen nyt varastoissa odottavat uudet villapipot.


Tämä pipo taisi olla nimeltään Nepali pipo. Malli on Novita lehdestä ja mä innostuin tekemään näitä viime syksynä useita ja taisi muutama eksyä joulupukin pussiinkin. Lankana on Novitan Kelo.Tämä pipo on myös Novita lehdestä. Harmaa lanka on 7 veljestä ja sininen lanka on 2 kertainen Rosa mohair ja lisäksi sini-vihreä-liukuväri puuvillalanka, jonka vyöte on kadonnut, enkä muista mitä lankaa se oli, mutta kun inspiraatio iskee, ei aina malta odottaa, että pääsee kauppaan. Ja tosi hyvä tuhota varastoista lankoja, että sinne mahtuu taas lisää ihania lankoja.

Edestä:


Takaa:


Sivusta:


Edestä, miltä se päässä näyttäisi.


4 kommenttia:

  1. Kiitos! :D Nepali pipon on ollut viime talvena koekäytössä toinen pipo ei ole vielä päässyt tositoimiin.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kivannäköisiä pipoja. Mistä olet löytänyt tuota Kelo-lankaa noissa väreissä? Itse kun olen nyt sitä yrittänyt etsiä, niin ei meinaa missään löytyä. Kiitos jo etukäteen vinkistä :)

    VastaaPoista
  3. Harmaa ja valkoinen Kelo-lanka on ihan Prismasta ostettu, mutta yli vuosi sitten. Taitaa värivalikoima vaihtua niin nopeasti, että ei välttämättä ole enää tänä talvena samoja värejä löytynyt.

    VastaaPoista