Täytteeksi tuli itse tehtyä mustikkahilloa ja jogurtti-kermavaahto. Mustikkahilloon laitoin hillosokeria vähemmän kuin ohjeessa, joten se jäi aika löysäksi, mutta ei ollut ainakaan minun makuun sitten liian makeaa. Pohjaa en kostuttanut millään, kun ajattelin löysän hillon riittävän. Heti maistettuna oli ehkä vähän kuiva, joten on varmasti mehevämpää, kun vähän aikaa tekeytyy jääkaapissa.
Päälle koristeeksi laitoin tummaa ja vaalea suklaarouhetta, kun tähän aikaan vuodesta ei saa tuoreita mustikoita.
Maut oli kohdallaan ja varmasti teen tätä kakkua toistekin.
Tässä lopuksi vielä saalis eilisiltä messuilta. Näiden lisäksi pää on täynnä uusia ideoita.
Kiitos leipomis- ja kuvausavusta siskolle!
Näyttää herkulliselta, varsinkin tuo viipale :) Mitä juhlitaan?
VastaaPoistaLöytöjä olet messuilta kyllä tehnyt :) ihanat korvakorut. Ja voi tavaton miten herkullisen näköinen kakku on syntynyt!
VastaaPoistaKakun teko inspiraatio syntyi ihan itsekseen, mutta sopivasti tänään oli myös miehen nimipäivä.
VastaaPoistaMahtavaa! :) Makee kakku ja hyvät saaliit!
VastaaPoista